SUGENG RIYADI 1SYAWAL 1436 H, wilujeng IED MUBARAK 1436 H, nyuwun agunging pangapunten,mugi kita sedaya kanugrahan jatining fitrah saking gusti ingkang maha mirah. Minal aidzin walfaidzin mohon maaf lahir & batin .

View on Path

Iklan